FFYML,

CERPEN : Fall For You, My Love Part 2

11:02 AM Nurul Azlan 5 Comments




Kejadah, kau langgar tiang tu! Buat malu aku je!” rafiq mengepal tangan kanannya menahan geram, malu dengan perbuatan sahabatnya yang memandang perempuan sehinggakan melanggar tiang jalan, ‘aku tahulah awek HOT!’
“tengah sakit ni, tak payahlah nak marah-marah, aku jugak yang sakit bukan kau” azzam menggosok dahi yang masih berdenyut-denyut hasil dari hantukkan kuat bersama tiang jalan, ‘bukan ke tadi tu budak perempuan yang ‘sound’ aku kat depan masjid hari tu? Tapi takkanlah, yang hari tu minah bertudung, tadi tu minah free hair!’ kerutan mula terbentuk di sebalik dahi merah itu.


“ye la, aku tahulah kau tengah sakit, tapi aku pun sakit jugak! Sakit hati! Apasal kau tenung minah free hair tu macam nak telan” rafiq menjentik dahi azzam yang sedang kemerahan itu, ‘mamat ni tengah demam ke? Mula-mula tenung perempuan, sekarang mengelamun pulak, ni ada masalah hati ni ke apa’

http://sh.st/Q0dGO

http://cur.lv/uvgd5

You Might Also Like

5 comments:

  1. Heee..takpe..kami tunggu je utk baca.. :)

    ReplyDelete
  2. ayoyoyo.. ana dengan azam bersatu kah? wah, camne lah ek.. huhu... waiting 4 next entry.. =)

    ReplyDelete
  3. x sbar nak tau per yg akan trjadi...hehe,next:)

    ReplyDelete